Malin Pettersen - References pt.1 LP

Kjøp
  • kr 200,00 NOK
100% SSL Sikker

Malin Pettersen vant Spellemansprisen for denne debutplata. Siden hun er en av våre stamgjester, er vi ekstra stolte av å kunne selge denne LP´en!

«References pt. 1» er et album som beveger seg fra uhemmede villhester i det ene øyeblikket, til amerikansk folk i det neste, og til pop i det andre. Platen hviler på en større referansebase enn den man er vant til å assosiere Malin med. Selv sier Malin dette om albumet:


«Dette handlet om et ønske om å få uttrykke alt jeg er og alle tingene jeg vil si. Jeg tror ikke på sjanger som et bur, men heller som store åpne landskap man kan boltre seg i og utvide. Hvor et tre fra et område helt fint kan plantes i et annet, så lenge man har kunnskap om hvor det kommer fra og hva det trenger for å blomstre».


Albumet er produsert av Malin i samarbeid med co-produsent Stian Jørgen Sveen. Bandet som har spilt på plata består av Olaf Olsen (BigBang, Todd Terje & the Olsens, Band of Gold), Tor Egil Kreken (Darling West, Odd Nordstoga, Marit Larsen) og Nikolai Grasaasen (Morten Abel, Bendik Brænne). I tillegg bidrar Anne Marit Bergheim (Katzenjammer), Mari Kreken (Darling West, Marit Larsen), Stian Jørgen Sveen, Bendik Brænne, Tore Blestrud og Marcus Forsgren.